De muziek die u (en uw huisgenoot) wilt,
dààr waar u wilt!

Uw favoriete nummers, waar u ook bent

Het Multiroom audiosysteem in uw Real Smart Home speelt al uw audiobestanden af, in elke ruimte. Afzonderlijk van elkaar óf gezamenlijk met elkaar. Zo kunt u in de ene kamer genieten van uw favoriete radiozender terwijl in het kantoor ontspannen achtergrondmuziek klinkt.

Bij een feestje doen alle ruimtes gezellig mee dezelfde Spotify afspeellijst. Zit u in de ene kamer te luisteren naar een podkast en wilt er geen seconde van missen? Dat hoeft ook niet. Het geluid in een Real Smart Home loopt gewoon met u mee door het huis.

neem contact op

Op het gebied van smart home integratie kunnen wij u van alle gemakken voorzien

plan een adviesafspraak

Niet zomaar een multimedia systeem

Het Real Smart Home multimedia system is er niet alleen voor muziek.
Allereerst klinkt de deurbel ook over de luidsprekers, rekening houdend wanneer uw kinderen liggen te slapen. Hebt u ongevraagd bezoek zal de ongewenste gast een oorverdovende sirene horen.

Bent u vergeten het raam te sluiten wanneer het dreigt te regenen herinnert uw Real Smart Home u door middel van gesproken woord meldingen (TekstToSpeech). U kunt natuurlijk ook uw kinderen roepen voor het avondeten door middel van een druk op een knop bij de keuken.

bel direct

Waarmee maken we het u gemakkelijk?

Hoe pakken we het samen aan?

Allereerst volgt een vrijblijvend adviesgesprek.
Hierin laten wij u kennis maken met de mogelijkheden van een Real Smart Home, Real Smart Care of Real Smart Office. Daarbij luisteren we naar nauw naar uw wensen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw pand.

Nog niet overtuigd? Geen probleem!
We plannen een afspraak en laten u een Real Smart Home zelf beleven!

bel direct

Op het gebied van smart home integratie kunnen wij u van alle gemakken voorzien

plan een adviesafspraak

Met Gerritsen haal je vakmanschap in huis

Gerritsen Elektrotechniek is de beste keuze wanneer het gaat om Smart Home integratie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor Licht/Kracht installaties, Camerasystemen, Toegangscontrole Inbraakbeveiliging en Data/Telecom en Intercom systemen.

Meer over ons