Zonder omkijken uw zonwering in- en uitschakelen wanneer het nodig is

Slimme zonwering

Een Real Smart Home weet wanneer de zon gaat schijnen. Maar ook wanneer het dreigt te regenen of flink gaat waaien. Op basis van die gegevens stuurt ze uw zonwering waar dat nodig is.

Maar dat is nog niet alles. Uw Real Smart Home weet ook welk raam op het oosten staat, en hoe hoog de zon staat. Ze gebruikt de warmte van de zon om uw woning op te warmen naar de gewenste temperatuur. Uw cv ketel of warmtepomp hoeft minder hard te werken.

neem contact op

Op het gebied van smart home integratie kunnen wij u van alle gemakken voorzien

plan een adviesafspraak

Een scala aan mogelijkheden

Zonwering is wellicht het breedste aspect van een Real Smart Home.
Rolluiken, Screens, Markies, Knikarmschermen, Gordijnen, Jaloezieën of zelfs zonsverduisterend glas. Ze hebben elk een andere manier van werken en toch zijn ze allen in perfecte harmonie te integreren in een Real Smart Home.

Laat de gordijnen zachtjes open gaan als de wekker gaat, De rolluiken zakken bij zonsondergang of het knikarmscherm zakken wanneer u lekker in de tuin gaat zitten. Alles volledig automatisch.

bel direct

Waarmee maken we het u gemakkelijk?

Hoe pakken we het samen aan?

Allereerst volgt een vrijblijvend adviesgesprek.
Hierin laten wij u kennis maken met de mogelijkheden van een Real Smart Home, Real Smart Care of Real Smart Office. Daarbij luisteren we naar nauw naar uw wensen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw pand.

Nog niet overtuigd? Geen probleem!
We plannen een afspraak en laten u een Real Smart Home zelf beleven!

bel direct

Op het gebied van smart home integratie kunnen wij u van alle gemakken voorzien

plan een adviesafspraak

Met Gerritsen haal je vakmanschap in huis

Gerritsen Elektrotechniek is de beste keuze wanneer het gaat om Smart Home integratie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor Licht/Kracht installaties, Camerasystemen, Toegangscontrole Inbraakbeveiliging en Data/Telecom en Intercom systemen.

Meer over ons