Wat is een Real Smart Home?

Een Real Smart Home denkt zoals u. Hij kent uw wensen en handelt in overeenstemming met het weer, jaargetijde, aan- of afwezigheid en uw levensstijl. Een Real Smart Home is een intelligente woning die 50.000 handelingen en denkprocessen per jaar van u overneemt en u tijd schenkt voor de mooie dingen in het leven.

vrijblijvende adviesafspraak vrijblijvende adviesafspraak

Elke ruimte in huis als een ander instrument in uw orkest

Elke ruimte in een woning wordt anders gebruikt. De belangrijkste activiteiten in een woning zijn; Koken, Eten, Ontspannen, Slapen, Feesten, Werken of Schoonmaken.

De essentiële voorzieningen in een hedendaagse woning zijn; Licht, Verwarming, Ventilatie, Koeling, Ramen, Zonwering, Elektrische toegang, Multimedia, Wellness en Energie.

Al deze voorzieningen vormen een soort ‘orkest’. Een orkest kan pas spelen wanneer iedereen harmonieus met elkaar samenwerkt. Daarvoor is een dirigent nodig.

bel direct

De dirigent van uw woning

Wij geven uw ‘orkest’ die dirigent. Hij groepeert de individuele voorzieningen, componenten en activiteiten tot één groot geheel dat perfect op elkaar is afgestemd. Elk component en elke voorziening moeten zoveel mogelijk doen waarvoor zij bedoeld zijn én dat allemaal automatisch.

Dit orkest mét dirigent heet: Real Smart Home.

bel direct

Waarmee maken we het u gemakkelijk?

App jij ‘m al in huis?

Een Real Smart Home is geen wilde verzameling van ‘Gimmicks’. Wanneer een product kan worden aangestuurd door een smartphone, betekent dit nog lang niet dat het om een smart home gaat.

Zelfs nog geen smart home component. Pas wanneer het product zich kan laten leiden door de dirigent, mag hij zich tot Real Smart Home benoemen.

vrijblijvende adviesafspraak vrijblijvende adviesafspraak

Op het gebied van smart home integratie kunnen wij u van alle gemakken voorzien

plan een adviesafspraak

Met Gerritsen haal je vakmanschap in huis

Gerritsen Elektrotechniek is de beste keuze wanneer het gaat om Smart Home integratie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor Licht/Kracht installaties, Camerasystemen, Toegangscontrole Inbraakbeveiliging en Data/Telecom en Intercom systemen.

neem contact met ons op