Gerritsen Elektrotechniek
van Defensie tot Domotica

2006 - 2013

In 2006 ben ik, Roy Gerritsen, begonnen als hulpmonteur Elektrotechniek bij een grote organisatie met vestiging in Arnhem.
Hier heb ik ruime ervaring opgedaan in alle disciplines binnen de elektrotechniek. Het modificeren van operatiezalen van ziekenhuis Rijnstate te Arnhem, het verbouwen van de hangars van vliegbasis Gilze Rijen en de volledige renovatie/nieuwbouw van een groot hotel in Utrecht vormen een kleine greep uit de gerealiseerde projecten.

neem contact met ons op

Op het gebied van smart home integratie kunnen wij u van alle gemakken voorzien

plan een adviesafspraak

2013 - 2021

In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar een bedrijf uit Winterswijk. Daar heb ik gewerkt aan de modificatie van installaties aan boord van schepen van de Nederlandse Marine, het inkoppelen van 2200 zonnepanelen op een grote fabriek, aanleg van een nieuw datanetwerk voor 18 brandweerkazernes in regio Oost en het vervangen van diverse meet- & regelkasten voor zorgcentra.

Tijd voor een (virtuele) kop koffie?

Gerritsen Elektrotechniek

In 2014 ben ik daarnaast Gerritsen Elektrotechniek gestart en mij gespecialiseerd in de gebouwautomatisering, wat inmiddels een full-time betrekking geworden is.

Gerritsen Elektrotechniek ontwerpt, realiseert en verzorgt de elektrische installatie, data installatie, brandmelding, inbraak, toegangscontrole, camerabewaking en natuurlijk de Real Smart Home voor u!

Anders ff bellen?