Wat is een Real Smart Care Home?

Een Real Smart Care Home helpt ouderen en mensen met een beperking veiliger, comfortabeler en onafhankelijker te leven. Wij weten dat iedereen anders is en op een andere manier hulp kan gebruiken. Daarom kunnen we een breed scala aan toepassingen en functionaliteiten inzetten in zorgwoningen.

Meer weten? Meer weten?

Langer thuis zonder zorgen

In een Real Smart Care Home gebeuren de meeste zaken vanzelf. De verlichting automatisch aan en uit, het klimaat regelt zichzelf, de zonwering zakt wanneer dat moet enzovoorts.
Daarnaast wordt de bewoner gewaarschuwd met visuele en/of akoestische meldingen wanneer bijvoorbeeld de kookplaat te lang aan staat, of het raam geopend is als het dreigt te regenen.
Een Real Smart Care Home zorgt ervoor dat ouderen en mensen met een beperking langer in hun eigen veilige omgeving kunnen blijven.

bel direct

Passieve controle

Een Real Smart Care Home is in staat de leefstijl van een bewoner te monitoren. Is de bewoner een vroege vogel, maar is er om 10:00 nog geen beweging gedetecteerd? Dan is het mogelijk een familielid of zorginstelling te waarschuwen.
Aanwezigheidsmelders detecteren continu beweging door de woning. Door aanwezigheidsmelders van bijvoorbeeld de hal en het toilet te combineren zijn we in staat valdetectie te creëren. Alle sensoren en detectoren zijn passief. Er hangen geen camera’s in de woning. Zo blijft de privacy van de bewoner 100% gewaarborgd.

bel direct

Op het gebied van smart home integratie kunnen wij u van alle gemakken voorzien

plan een adviesafspraak

Met Gerritsen haal je vakmanschap in huis

Gerritsen Elektrotechniek is de beste keuze wanneer het gaat om Smart Home integratie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor Licht/Kracht installaties, Camerasystemen, Toegangscontrole Inbraakbeveiliging en Data/Telecom en Intercom systemen.

Meer over ons