Ontdek hoe u met onze Real Smart Home oplossingen uw dagelijkse leven verandert

Intelligente sturing van verwarming, koeling én ventilatie

Een optimaal klimaat zorgt voor een goed welzijn en beïnvloed onze prestaties. Een comfortabele 18 graden in de slaapkamer, of 20 graden in het kantoor.

Met een intelligente ruimteregeling is er altijd een perfecte temperatuur. En dat zónder acties van uw kant! Uw Real Smart Home laat u niet in de kou zitten.

neem contact op

Op het gebied van smart home integratie kunnen wij u van alle gemakken voorzien

plan een adviesafspraak

Volledig geautomatiseerde klimaatbeheersing

“Maar krijgen we dan een lelijke thermostaat in elke ruimte?” Nee! In een Real Smart Home zijn de thermostaat én de luchtvochtigheidsmeter verwerkt in de schakelaar. Zo heeft u in elke ruimte maar één apparaat aan de muur.

Uw Real Smart Home ‘leert’ in de beginfase uw woning kennen. Na een kleine periode weet ze waar er sneller behoefte is aan warmte, of waar het langer duurt om een ruimte warm te krijgen.

Wist u trouwens dat u met dezelfde schakelaar tevens uw zonwering, verlichting én audio kunt besturen?

bel direct

Waarmee maken wij het u gemakkelijk?

Hoe pakken we het samen aan?

Allereerst volgt een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek laten wij u kennis maken met de mogelijkheden van een Real Smart Home, Real Smart Care of Real Smart Office. Daarbij luisteren we naar nauw naar uw wensen.Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw pand.

Nog niet overtuigd? Geen probleem!
We plannen een afspraak en laten u een Real Smart Home zelf beleven!

bel direct

Op het gebied van smart home integratie kunnen wij u van alle gemakken voorzien

plan een adviesafspraak

Met Gerritsen haal je vakmanschap in huis

Gerritsen Elektrotechniek is de beste keuze wanneer het gaat om Smart Home integratie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor Licht/Kracht installaties, Camerasystemen, Toegangscontrole Inbraakbeveiliging en Data/Telecom en Intercom systemen.

Meer over ons