Wat is een Real Smart Office?

Uw Real Smart Office automatiseert uw bedrijfspand of kantoor op intelligente wijze. Hierdoor ervaren uw werknemers meer comfort dankzij de ideale lichtsterkte en een optimaal klimaat. Tegelijkertijd verhoogt het uw kostenefficiëntie door besparing op stroom, warmte en koude energie. Zo creëert u een duurzaam aantrekkelijke werkplek.

Meer weten? Meer weten?

Eén systeem

Met een Real Smart Office werken alle aspecten van uw kantoor of bedrijfspand samen. Verlichting, zonwering, klimaat, brand- en inbraakalarm, maar ook de toegangscontrole. Door deze aspecten te koppelen worden andere overbodig. Zo heeft u met de aanwezigheidsmelder tevens sturing voor verlichting, klimaat en aanwezigheidsregistratie. Het Multiroom Audiosysteem zorgt voor een achtergrondmuziekje, laat de voordeurbel horen, speelt presentatie-bestanden af en maakt het mogelijk berichten te sturen naar werknemers.

bel direct

Bewaking van productielijnen

Wij zien vaak dat productielijnen in een fabriek een samengestelde mix vormen van decentrale machines. Wanneer een machine in storing staat, wordt dat vaak laat- of niet opgemerkt en vaak gebeurt dit juist bij machines of apparaten die snel vergeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de UPS-en van uw ict netwerk.

Wij zorgen ervoor dat u net dat stapje sneller bent. Wanneer een machine in uw fabriek in storing valt krijgt de Technische Dienst direct een push melding op zijn telefoon, tablet of pc zodat zij direct actie kunnen ondernemen.

bel direct

Wilt u uw kantooromgeving ook ervaren als een handgemaakt maatpak?

plan een adviesafspraak

Met Gerritsen haalt u vakmanschap in huis

Gerritsen Elektrotechniek is de beste keuze wanneer het gaat om Smart Home integratie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor Licht/Kracht installaties, Camerasystemen, Toegangscontrole Inbraakbeveiliging en Data/Telecom en Intercom systemen.

Meer over ons